..over eendagskuikens en klanten voor het leven..

Valkerij Schrieken heeft Burghout Design & Druk gevonden

...en daar was Mart! Een aantal weken geleden belde hij op. ”Luister eens meis, ik heb je telefoonnummer van een visserman uit Den Oever. Hij heeft een mooie borduring achterop zijn jassie en dat wil ik ook. Regel jij het ff ?? ” Tuurlijk Mart, mail je logo maar, dan gaan we ermee aan de gang...

 

Van het een komt het ander en vandaar dat Mart vandaag bij me op de stoep stond om zijn bord op te halen. Het is een zelfgemaakte steun, waar de vogels naar toe vliegen tijdens een show. Daar moest een nieuw doek in, meteen met hetzelfde logo als we ook op de kleding hebben laten borduren.

 

Van het weekend heeft Mart een show, dus nu komt hij goed voor de dag!

 

Valkerij Schrieken is gespecialiseerd in effectieve verjaagmethodes en bestrijd volgelplagen op een diervriendelijke manier. Bij het aanpakken van vogelplagen zet Mart roofvogels in. de regelmatige aanwezigheid van een roofvogel rond de slaapplek of eetplek makkt de vogels onrustig en zorgt ervoor dat ze op zoek gaan naar een andere locatie.

 

Roofvogels zijn machtige dieren waarover veel te vertellen is. Dat doet Mart graag! Valkerij Schrieken (www.schrieken.info (https://www.schrieken.info)) verzorgt demonstraties en workshops op personeelsfeesten, scholen, campings en evenementen. U leert meer over de roofvogels, het werk van de valkenier en mag zelf de roofvogel op de handschoen nemen...!

 

En dat mocht ik ook even uitproberen.. Die kans liet ik niet voorbijgaan natuurlijk!

 

Mart... een klant die past bij Burghout Design & Druk. Daar worden we blij van!