Veenstra Grondwerken

....dus géén flauwekulletjes...!

Michiel was hier eigenlijk al jaren kind aan huis. Maar dan voor een ander klusje, iets met carnaval en Koetelkrant.. Dan heb je al een bepaalde band. Zo kwam het dat Michiel aan ons dacht toen hij voor zichzelf ging beginnen...

 

Het bedrijf van Michiel heet Veenstra Grondwerken en hij kan je helpen bij alles wat met grond te maken heeft. Denk hierbij aan tuinrenovatie, aanleg van nieuwe tuinen, aanleg en vervangen van regenwaterafvoeren en kleinschalige rioleringen. Hij levert ook zand, grond/teelaarde, PVC en bestratingsmaterialen. Dit is maar een samenvatting hoor. Kijk op www.facebook.com/veenstragrondwerken (https://www.facebook.com/veenstragrondwerken/) om te zien wat er allemaal mogelijk is. En ik ken Michiel inmiddels een beetje. Als het er niet tussen staat, dan gaat hij het ook voor je organiseren. Een man met hart voor de klant. Zo is dat.

 

Maar goed, ergens moet je, als je een nieuwe speler op de markt bent, ook je toekomstige klanten laten weten dat je er bent. Samen met Michiel bedachten we een brochure waarin hij zijn klanten kan laten zien wat de mogelijkheden zijn. En beeld zegt nu eenmaal meer dan woord. Naast de brochure wilde hij ook graag iets weg kunnen geven. Een notitieblok met bijpassende pen is een graag geziene attentie. Handig én bruikbaar...!

 

Dus Michiel kan op pad. Bel hem gerust eens op als je plannen hebt voor je tuin. Hij gaat je niet teleurstellen. En dat kan ik je dan natuurlijk weer beloven.

Veenstra Grondwerken, dus geen flauwekulletjes...!

 

Bedankt voor de gezellige samenwerking Michiel, heel veel succes met je bedrijf!

 

 

veenstra-grondwerken-1 veenstra-grondwerken-1
veenstra-grondwerken-2 veenstra-grondwerken-2